Menu

Borgmesterens velkomst

 

Velkommen til Skaw Cup
- Cuppen på Toppen -
en dejlig fodbold tradition.

 
Igen i år har jeg fornøjelse af at byde deltagere og gæster velkommen til Skaw Cup. Det er nu 34. gang, at det traditionsrige stævne fløjtes til start. Foran os venter nogle festlige dage fyldt med hygge, glæde og masser af mindeværdige fodboldoplevelser. 
  
Jeg kan garantere, at alle har lagt sig i selen for, at det skal blive godt. Mange frivillige arbejder hårdt for, at du kan få nogle fantastiske dage.  

I Frederikshavn Kommune elsker vi sport. Vi elsker fællesskabet og konkurrencen, og fodbold har en speciel plads i manges hjerter. Her er rum for både holdånd og individuelle præstationer.

Skagen danner en perfekt ramme om Skaw Cup. Byen er noget ganske særligt. En livlig købstad omgivet af unik natur. Her finder du Grenen, hvor de to have mødes. Og det var her, Skagensmalerne frembagte deres betagende romantiske malerier. 

Selvom fodbolden selvfølgelig er i højsædet, håber jeg, at du også vil benytte lejligheden til at se nærmere på alt det andet, som du kan opleve i Skagen. Slap af. Nyd livet og stemningen. Besøg lystbådehaven med de smukke røde fiskerpakhuse. Smag på Skagen i de mange restauranter. Og bliv fristet i de spændende butikker. 

Jeg håber, at du vil sætte pris på det gode værtsskab, der kendetegner skawboerne. Her på toppen af Danmark vil vi nemlig så gerne have gæster, og vi vil så gerne være gode værter. 

Rigtig god fornøjelse med Skaw Cup. 

Bedste hilsner,

Birgit S. Hansen
Borgmester i Frederikshavn Kommune